Kerst bij Beekman & Beekman

Gezellig en warm met de kerst uiteten, zowel op 1e als 2e kerstdag!

Bij Beekman & Beekman hoeft u zelf niets meer te doen, alleen te genieten!

 

Overdag kunt u gebruik maken van onze Kerstbrunch Buffet, in de avonduren kunt u zelf uw 4-gangen Kerstdiner samenstellen.

 

 

Kerst brunch

Soepen

  • Tomatensoep
  • Heldere kippensoep

Salades

  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade
  • Tonijnsalade
  • Garnalensalade
  • Gevulde eieren
  • Diverse soorten rauwkost

Warme gerechten

  • Gekookte eitjes
  • Roerei
  • Kippenragout
  • Frikandellen / Kroketten / Frites
  • Hachee van varkensvlees
  • Ontbijtworstjes
  • Zalm Hollandaise
  • Rundersucade

Brood

  • Krentenbrood
  • Croissants
  • Worstenbroodjes
  • Harde en zachte broodjes
  • Witte en bruine boterhammen
  • Kaas, Vlees en Zoetwaren

Desserts

  • Verrassend nagerechten buffet

Koffie, thee, melk en vruchtensap

 

Kerst 2017 Brunch

 

Ontvangst vanaf 11.30 uur | Aanvang brunch: 12.00 uur | Eindtijd: 15.00 uur
Kosten: volwassene € 24,50 kinderen (tot 12 jr.) € 1,00 per levensjaar
Alleen op reservering!

Kerstdiner

Voorgerechten

  • Kerstboom van Wagyu Carpaccio
  • met groene pesto, tomberry, rucola en parmezaanse kaas.
  • Kerstbal van Zalm
  • gerookte zalm, gevuld met een mousse van forel. Gedecodeerd met "kerstgroen" en koriandermayonaise.
  • Gevulde portobello
  • lauwwarme portobello, gevuld met geitenkaas en noten op een bedje van sla. Afgegraneerd met balsamicosiroop.

Soepen

  • Oma's zondagse soep
  • getrokken bouillon van Wagyuschenkel met Wagyu soepvlees en Kerstvermicelli.
  • Zoete aardappelsoep
  • Licht gebonden soepje van zoete aardappel met kervel en uitgebokken spekjes.
  • Champignonsoep
  • romige champignonsoep met tijm en huisgemaakte knoflookcroûtons.

Hoofdgerechten

  • Zalm en Croûte
  • zalmfilet met pesto en roomkaas in een jasje van bladerdeeg, afgegarneerd met zontomaatjes en kruidige olijvenboter.
  • Gevulde Varkenshaas
  • varkenshaasje gevuld met een ratatouille van verschillende paddestoelen met een lichte mosterdsaus.
  • Duo van Wagyu-picanha en Hertenbief
  • dit duo wordt uit onze houtskooloven geserveerd op een spiegeltje van Madeira jus.
  • Hartige taart
  • huisgemaakte goed gevulde taart met o.a. groene asperges, courgette en cashewnoten.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend groente garnituur, salade en ambachtelijke frites.

Nagerechten

  • Kerst Dessert
  • Grand dessert in kerststijl
  • Kaasplankje
  • plankje met 4 verschillende kazen, appelstroop en cranberry compote
Luxe koffie met likeur en bonbons

 

Kerst 2017

 

Na het dessert zorgen wij voor een overheerlijke koffie met lekkers

Vier gangen, inclusief amuse voor € 34,50

Vanaf 17.30 uur

Alleen op reservering!

Pad