Articles Category

Nieuwe Vleesgerechten

Nieuwe Vleesgerechten @ Beekman & Beekman

Beekman & Beekman nieuwe Vleegerechten

Steak web

T-Bone

Mrij T-bone speciaal Nederlands ras van Runderen Het Maas-Rijn-IJsselvee werd ontwikkeld in het gebied tussen de Maas, Rijn en IJssel. Hierom heeft het ras deze naam gekregen. Via selectieve fokkerij werd dit ras ontwikkeld uit Münster koetjes sinds de tweede helft van de 19e eeuw.

Malse kwaliteit en een heerlijke smaak.

Rib-Eye

Australische Rib Eye van GrainFed Rund

.....aan de oostkust van Australië.
Dit gebied wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes.
Hier mogen de Hereford- en Angusrunderen voor een periode van 26 maanden naar hartenlust grazen. Vervolgens worden ze 120 dagen afgevoerd met graan.
Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak.

Lam & Beef

Nederlands Lam en Biefstuk aan spies.

Beekman Spies

Australische Diamant Haas van Grainfed Rund

.....aan de oostkust van Australië.
Dit gebied wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes.
Hier mogen de Hereford- en Angusrunderen voor een periode van 26 maanden naar hartenlust grazen. Vervolgens worden ze 120 dagen afgevoerd met graan.
Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak.

Pad