Articles Category

Wagyu en Ambachtelijke Friet

Beekman & Beekman heeft in huis Wagyu Rundsvlees en Ambachtelijke Friet.

 

----bij Beekman & Beekman: ----

Wagyu vlees.

Wagyu Rund is speciaal vlees, dat bekend staat om zijn malsheid en zijn gezonde uitwerking. Het is afkomstig van het Wagyu rund, dat oorspronkelijk exclusief was voorbehouden aan de Japanse keizer.

De bereiding van Wagyu vlees geschiedt op uiterst nauwkeurige wijze. De malsheid en bijzondere smaak worden verkregen door de marmering. Die zorgt voor een speciaal effect. In Wagyu vlees zitten veel goede vetten, deze dragen bij aan de kwaliteit van het gerecht.

De verzorging van de Wagyu runderen is een factor van importantie. Op de Wagyu Farm hebben ze een gezonde, serene omgeving gecreëerd voor de runderen. Aloude Japanse tradities, zoals massages en het gebruik van bier houden zij in ere. Dat vertaalt zich uiteindelijk ook in de kwaliteit van het Wagyu vlees welke bij Beekman & Beekman wordt aangeboden.

Ambachtelijke verse friet.

Vers gesneden friet van het Bintje, op ambachtelijke wijze voor u klaargemaakt. Dat is de friet die bij Beekman & Beekman wordt geserveerd. Om nog meer van een natuurproduct te kunnen genieten.

Pad