Welkom bij Beekman & Beekman

Welkom bij Restaurant - Grand Café Beekman & Beekman.
Welkom bij Beekman & Beekman

Welkom bij Restaurant - Grand Café Beekman & Beekman.

Al 15 jaar midden in het centrum van Deurne, naast de kerk aan de markt.
Gehuisvest in een van de markantste gebouwen van de regio dat van buitenaf al de nodige nieuwsgierigheid en verwachtingen wekt. Verwachtingen die niet beschaamd worden, als je er binnenstapt.

Beekman & Beekman is, zoals de naam het zegt, een Grand Café waar u terecht kunt voor zowel een drankje als een hapje. Ook bestaat de mogelijkheid om er bruiloften, feesten, partijen, presentaties en vergaderingen te houden.

 

Namens het hele team:
Geniet & Beleef alles wat Beekman & Beekman u kan bieden!


De naam Beekman & Beekman komt van het gelijknamige boek van Toon Kortooms die tevens in Deurne gewoond heeft. Beelden en citaten uit dit boek zijn overal in het pand terug te vinden. En soms ook in de gerechten op de menukaart.

Toon Kortooms Jaar 2016

  • Toon Kortooms evenementen
  • Streek Gerechten

Gedurende het jaar van Toon Kortooms wordt er in en rondom Beekman & Beekman Deurne veel aandacht besteed aan deze geweldige schrijver. Houdt hier de website in het oog om niets van dit alles te missen.


Mogelijkheden van Beekman & Beekman

Het Brabantse gevoel van gastvrijheid, iedereen is welkom, alles kan... bij Beekman & Beekman krijgt u dat gevoel. Komt u in vrijetijd kleding om lekker te genieten lunchen, dineren en uitgaan zult u zich heerlijk thuis voelen. Bent U nog in functie en discreet wilt plaatsnemen, krijgt een vertegenwoordiger waar u even mee wilt lunchen of dineren. Door het aanbod van verschillende ruimten en verdiepingen kunt u zich hier een passende plaats voor elke situatie vinden.

Partijen en Feesten

Wilt U een gezellig feest organiseren van 1 tot 100 personen? Dan kan Beekman & Beekman u een geschikte ruimte voorstellen eventueel met een dakterras waar een frisse neus gehaald kan worden. Tapas bar, Balustrade gedeelte, Feestzaal, een combinatie van al deze ruimten.

Vraag vrijblijvend een offerte of maak een afspraak eens te komen kijken.

Pad